Search

WELCHEN TEIL WERDEN SIE POLIEREN?

Valma header
Auto header tablet
Auto header

Unsere Marke

Valma bringt Ihr Fahrzeug schon seit fast 100 Jahren zum Glänzen! Mit unseren hervorragenden Produkten zu wettbewerbsfähigen Preisen sind wir seit Jahren die beste Politurmarke in den Niederlanden und Belgien. Die gründlich getesteten einzigartigen Formeln sind für jeden Verkehrsteilnehmer geeignet. Mit Valma-Produkten haben Sie im Handumdrehen wieder ein sauberes und glänzendes Auto!

We blijven het assortiment ontwikkelen en aanpassen naar de vraag. Nieuwe soorten autolak, moderne kunststoffen en andere materialen vragen om andere formules. Maar er is 1 ding dat blijft; het moet schoon gemaakt worden! Het Valma assortiment heeft alles in zich om uw voertuig gemakkelijk en snel te reinigen, te herstellen en te beschermen. Het maakt hierbij niet uit of het nu om het interieur of exterieur gaat. De tijdloze, multifunctionele en duurzame Valma producten hebben maar één doel: een langdurig schoon en blinkend eindresultaat!

Valma logo

Assortiment

Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart

Social media

Oeps, de auto onder de verkeerde boom geparkeerd en nu zit hij onder de hars! 😱Geen probleem, met de harsverwijderaar maak je korte metten met dit plakkerige spul zonder jouw lak te beschadigen. 😎
@ingedebruijn is klaar voor vertrek! Wil jij ook kans maken op deze geweldige reis naar Parijs? Koop een Valma-actieproduct bij GAMMA of Bol en dien je bon in.🚆✨Link naar de actie in bio!
Volgens statistieken wordt een auto gemiddeld 8,4 keer per jaar gewassen. Wat is jouw wasrecord?
Kijk hoe we onze raceauto met Valma-producten tiptop in orde maken voor de Supercar Challenge op Spa-Francorchamps! 🧽✨
Wat een raceweekend in Spa! @laurens.dewit en @fabian.schoonhoven, hebben vandaag de 1e plaats behaald in de @supercchallenge ! 🏆🚗💨
Vergeet niet je auto te beschermen tegen de zon op deze Dag van de Zonnebrand! ☀️ Geef je lak de ultieme bescherming met onze Wax!
Checkmark Close Warning Close